•   De Bron voor Offshore Jobs


Technical Maintenance Crew

Hieronder wordt een korte samenvatting gegeven van de algemene taken en verantwoordelijkheden die normaal vallen onder de desbetreffende functies van de Technische Bemanning.

Technical Section Leader (Sectieleider)

De sectieleider heeft de algehele verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de operaties en alle mechanische / elektrische onderhoud, zowel correctief en preventief, worden uitgevoerd op een veilige en correcte manier.

Technisch Assistent

In deze functie assisteer je de sectieleider in zijn taken, en voer je operationeel onderhoud en reparaties uit aan het platform, alle uitrusting, en de arrangementen zoals opgedragen door de afdelingsleider en / of de Technische Boormeester en / of de Offshore Installation Manager (OIM).

Engine Room Operator

De Engine Room Operator voert inspecties en services uit aan machines in de hoofdmachinekamer, en daarnaast voert hij of zij het dagelijkse onderhoud uit aan gerelateerde onderdelen / machines.

Rig Mechanic

De Rig Mechanic voert dagelijks mechanisch onderhoud uit, en zorgt hij of zij voor reparaties aan alle hydraulische en mechanische apparatuur aan boord.

Hydraulisch Engineer

De Hydraulische Ingenieur voert dagelijks hydraulische en pneumatische onderhoud / reparaties uit aan alle hydraulische apparatuur aan boord.

Rig Electrician / Instrument Technician

De Rig Electrician / Instrument Technician voert dagelijks onderhoud en reparatie uit op elektrische systemen en instrumenten, alsmede op de bijbehorende elektrische apparatuur aan boord.

Subsea Engineer

De Subsea Engineer voert opdrachten uit zoals opgedragen door de Boormeester. De Subsea Engineer voert montage / demontage werkzaamheden, verrichtingen en onderhoud uit met betrekking tot het BOP-systeem met de daarbij bijbehorende besturing.

Maintenance Supervisor

De Maintenance Supervisor heeft de algehele verantwoordelijkheid voor de veilige en juiste uitvoering van alle corrigerende en preventieve mechanische en / of het elektrische onderhoud. De Maintenance Supervisor is verantwoordelijk voor al het junior personeel binnen zijn of haar afdeling.

Welder (Lasser)

De Lasser voert las- en onderhoudswerkzaamheden uit volgens de instructies van de Maintenance Supervisor en / of de Boormeester.

[+] Ga terug naar de Offshore Encyclopedia

oildrillOffshore-Recruiter.co.uk: Alleen als je echt Offshore aan het Werk wilt!