•   De Bron voor Offshore Jobs


Offshore Bronnen

Als je de keuze hebt gemaakt dat offshore werken helemaal voor jou is, dan wil je uiteraard direct aan de slag door te gaan zoeken naar vacatures. Om je daar mee te helpen hebben we 3 websites uitgekozen die perfect zijn om jou verder te helpen. Vacature-Offshore.nl is een product van Offshoreguides.com, om die reden adviseren we je dan ook als eerste om gebruik te maken van de Direct Job Access diensten die we aanbieden. En daarnaast natuurlijk onze meest uitgebreide dienst; Het schrijven van een sollicitatiebrief en CV, speciaal voor jou, op maat gemaakt op basis van jou arbeidsverleden en opleiding(en).Je zult niet alleen honderden relevante vacatures vinden op Offshoreguides.com. Je kunt ook direct met een klik op de knop je CV verzenden naar het bedrijf die een passende functie open heeft staan. De aangeboden diensten op de website zijn voordelig en je hebt een "Niet Goed, Geld Terug" garantie. Offshoreguides.com bestaat al ruim 25 jaar en is tot op heden nog steeds de beste website om jou te helpen te solliciteren naar banen in de offshore of in de maritieme industrie.

Rigzone

Als tweede website willen we je doorsturen naar Rigzone, als je één website in je favorieten wilt hebben m.b.t. offshore werk, informatie en vacatures, dan is het deze wel. De website heeft niet alleen een "Career Center" maar je vind er ook waardevolle informatie, nieuws over de industrie, scholing, locaties van olieplatformen, en nog veel meer.

Rigzone is een professionele website waar letterlijk een schat aan informatie te vinden is als je geïnteresseerd bent in de Offshore industrie. Schrijf je op de website direct in als "member" en abonneer jezelf op hun vele nieuwsbrieven (gratis). Op die manier ben je altijd op de hoogte van nieuwe vacatures, nieuws en events.

Oil Jobs Guide

Heb je een goede sollicitatiebrief en CV, heb je genoeg kennis en ervaring om zelf te gaan solliciteren? Dan adviseren wij om gebruik te maken van de "Oil Jobs Guide". Op de website van oiljobsource.com vind je echt een bron van informatie. Ze verzorgen info over olie en gas bedrijven, contactgegevens van werving en selectie afdelingen, recruiter contacten en evenementen, links naar de beste vacature websites en informatie over websites waar je gratis jou CV kunt plaatsen.Oiljobsource.com verzorgt ook up-to-date nieuws over de olie industrie, de soort banen die er zijn, en hoeveel een functie betaald. Reden genoeg om er een kijkje te gaan nemen.

Offshoreguides.com, Rigzone.com en Oiljobsource.com zijn de beste bronnen van informatie op het Internet, en ze zorgen voor heel van waardevolle informatie. Deze 3 websites gecombineerd hebben er al voor gezorgd dat duizenden mensen een baan offshore hebben kunnen bemachtigen. Als jij serieus bent en je zoekt een offshore of maritieme baan, dan zullen deze websites jou helpen.

sleepbootOffshore-Recruiter.co.uk: Alleen als je echt Offshore aan het Werk wilt!