•   De Bron voor Offshore Jobs


Competence Pool Crew

De Competence Pool bestaat uit vaste medewerkers die worden gebruikt als vervanging in verband met ziekte, verlof en natuurlijk de deelname van de werknemers in vaste offshore-rotatie. Medewerkers van de Competence Pool zijn ook beschikbaar als extra personeel bij andere onvoorziene behoeften op afdelingen van het bedrijf. Bedrijven hebben vooral extra medewerkers op het gebied van boren, engineering en maritieme afdelingen.

In verband met het bemannen, wordt er personeel gezocht in de Competence Pool wanneer er opleidingen en offshore activiteiten worden uitgevoerd. Indien er vacatures zijn op een permanente offshore-shift, wordt er personeel geplaatst vanuit de Competence Pool. In perioden van verminderde activiteit in het bedrijf, kan personeel tijdelijk worden overgedragen aan de Competence Pool om (gedwongen) ontslagen te vermijden. De grootte van de Competence Pool is in verhouding tot de activiteiten van de onderneming.

De Competence Pool heeft trainee programma's voor personeel die in aanmerking komen voor functies als Subsea Engineer en Materials Manager. Er worden vaak trainingen, onderwijs, afspraken en cursussen aangeboden voor werknemers die in aanmerking komen voor de posities gedurende de trainings periodes. Na het voltooien van de opleidingen zal men in aanmerking komen voor een positie, hetzij in de Competence Pool, of op één van offshore-eenheden van het bedrijf.

[+] Ga terug naar de Offshore Encyclopedia

oildrillOffshore-Recruiter.co.uk: Alleen als je echt Offshore aan het Werk wilt!